Huawei onthult Mate 20-serie

De Chinese IT-gigant Huawei heeft de Huawei Mate 20-serie voorgesteld, met tal van innovaties. De Huawei Mate 20-serie is de eerste smartphone die de Kirin 980 Dual-NPU gebruikt, waardoor er heel wat AI-functies mogelijk zijn.

Het toestel ondersteunt ook 3D Face Unlock en herkent een gebruiker binnen 600 ms. Naast de inscreen-vingerafdruksensor legt de nieuwe Leica Triple Camera met Leica ultra-groothoeklens landschappen vast met een ruim perspectief en prachtige details.

Het camerasysteem is ook specifiek ontwikkeld voor macro-fotografie. De gebruiker kan de lens tot 2,5 cm van het onderwerp brengen voor een haarscherpe close-up foto. De Huawei Mate 20-serie is ontworpen voor de "heavy users" en beschikt over een krachtige 4.000 mAh-batterij.

Dankzij de Huawei SuperCharge laadt de batterij voor 25% op in tien minuten. Na een halfuur is het toestel voor 80% opgeladen.

Tot slot heeft de Huawei Mate 20-serie een krachtig aërodynamisch design met acht gebogen zijden waardoor het toestel makkelijk in de hand ligt.

Het standaardmodel Huawei Mate 20 heeft een display-grootte van 6,53 inch. De Huawei Mate 20 Pro moet het stellen met 6,39 inch. Dit toestel kan, dankzij wireless reverse charging, als oplaadstation dienen voor andere Qi-compatibele apparaten. Het volstaat om twee smartphones tegen elkaar te houden. De technologie doet dan de rest.

Meer info: http://www.huawei.com.be.