Basware stelt wereldwijde verzendoplossing voor e-facturen voor

Basware lanceert een wereldwijde verzendoplossing voor e-facturen waarmee organisaties al hun facturen elektronisch naar hun klanten kunnen sturen.

Basware is al lang gespecialiseerd in e-facturering. Het ondersteunt meer dan zeventig e-facuurformaten.

Daarnaast biedt het bedrijf verschillende afleverkanalen via een "single access point" voor zakelijke, overheidsgerelateerde en consumentenfacturen. Basware werkt daarvoor nauw samen met nationale en internationale partners.

De publieke sector is vaak de drijvende kracht achter de adoptie van e-facturering. Zo hebben verschillende EU-landen e-facturering voor B2G-transacties ingevoerd en sommige landen gaan nog een stap verder en trekken de verplichte e-facturering door naar B2B-transacties. Een recent voorbeeld is Italië waar B2B-e-facturering vanaf januari 2019 verplicht is.

Voor organisaties met consumenten en kleine bedrijven als klant biedt Basware, in samenwerking met AcceptEasy, dan weer de "Invoice to Cash"-oplossing. Deze provider zorgt voor een snelle en eenvoudige manier om e-facturen te betalen, waardoor Basware-klanten hun cashflow versnellen en betere zichtbaarheid over betalingen krijgen.

Meer info: 053/60.11.11 of http://www.basware.be.