Byteflies verkozen tot Rising Star 2018 door Deloitte

Byteflies N.V. (Antwerpen), gespecialiseerd in draagbare gezondheidsoplossingen, werd door Deloitte uitgeroepen tot Rising Star 2018. Als winnaar zal Byteflies kunnen deelnemen aan het Deloitte Innovation Centre Booster programma.

De Belgisch-Amerikaanse start-up krijgt een Deloitte-mentor toegewezen en wordt begeleid bij tal van aspecten die belangrijk zijn bij een verdere doorbraak en groei.

Byteflies werd geselecteerd uit de tien meest beloftevolle bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. Een onafhankelijke jury, voorgezeten door Duco Sickinghe, ceo van risicokapitaalverschaffer Fortino Capital, beoordeelde de investor pitch van elk bedrijf op basis van de schaalbaarheid van hun businessconcept, het globaal marktpotentieel, de kwaliteit van het management en het disruptief vermogen van de innovatie. 

REIN4CED N.V. (Steenokkerzeel), dat actief is in innovatieve composietmaterialen, werd uitgeroepen tot "Most Disruptive Innovator". Deze award wordt toegekend aan de Rising Star-genomineerde die het meest revolutionaire concept of product heeft ontwikkeld in een specifiek technologiesegment.

Meer info: 0468/41.23.79 of http://www.byteflies.com.