E-commerce start-up maakt foto's inkaderen makkelijk via on-line platform

E-commerce start-up Rodegros-The Frame Company B.V.B.A (Gent) lanceert een platform om foto's en kunst on-line in te kaderen. De jonge Gentse ondernemers van Justframeit.be willen met hun platform de traditionele manier rond inkaderen op een eenvoudige manier heruitvinden.

Zo kan de gebruiker eerst zijn foto's opladen, daarna een handgemaakte kader kiezen en uiteindelijk het eindresultaat in preview bekijken.

Het platform geeft ook aan hoe groot het kader kan zijn op basis van de fotokwaliteit. De gebruiker kan ook advies inroepen van de ontwerpers bij het kiezen van het juiste kader.

Het bedrijf verzorgt vervolgens het printen en inlijsten en stuurt de ingekaderde foto rechtstreeks op. Een team van kadermeesters en designers werken vanuit een productiefaciliteit in Gent.

Er wordt enkel gebruik gemaakt van premium materialen waaronder massief hout, zuurvrij karton, UV100 acryl glas en hoogwaardig fotopapier. De collectie bestaat uit 30 verschillende kaders met elk hun eigen tijdloos design.

Meer info: 09/253.43.18 of http://www.justframeit.be.

 

 

 

 

Meer sectornieuws

Agenda