Familiebedrijf Building Plastics lanceert nieuwe naam en logo

Het Belgische familiebedrijf Building Plastics N.V. (Nokere), gespecialiseerd in de productie van profielen voor de verwerking in allerhande toepassingen zoals rolluiken, rolpoorten en ook screens, kiest voor een volledige re-branding gekoppeld aan een nieuwe sales- en marketing-strategie.

De voorbije jaren was de productie bij Building Plastics vooral gericht op profielen in aluminium en ging de verwerking van kunststof achteruit.

De term "Plastics" in de bedrijfsnaam verloor aan belang. Daarom werd een nieuwe naam gekozen: BUILDING Shutter Systems.

Ook op marketing-vlak wil men het anders aanpakken.  Waar vroeger de focus vooral op professionele klanten lag, een aanpak die succesvol was voor de buitenlandse markt, maar minder van toepassing was voor de Belgische thuismarkt, wil het bedrijf nu focussen op B2C-marketing.

Het familiebedrijf verkoopt in België afgewerkte producten via verdelers en installateurs, maar toch wil BUILDING Shutter Systems een communicatielijn opzetten met de eindconsument.

Begin 2019 wordt er een nieuwe website gelanceerd en er zijn ook plannen voor een webshop.

Meer info: 056/60.48.11 of http://www.building-shuttersystems.com.