Clicktrust treedt toe tot ecosysteem van Mountain View

Mountain View B.V.B.A. (Brussel), dat zich sinds 2013 tot een belangrijke speler op het gebied van digitale strategie heeft ontwikkeld, heeft pure digital player Clicktrust Marketing (Brussel) aan zijn ecosysteem toegevoegd. Het neemt een belang in de digital player.

Clicktrust, eveneens actief sinds 2013, is gespecialiseerd in de implementatie, analyse en optimalisaties van digitale media-campagnes.

Als pure player ligt de expertise van Clicktrust in de implementatie van digitale strategieën op grote platformen (Google, Facebook, programmatisch), rekening houdend met het gehele technische ecosysteem.

In 2015 kocht Mountain View zich voor de helft in bij het digitale ontwerpbureau MV Studio B.V.B.A. (Brussel), dat websites, nieuwsbrieven, promotiecampagnes en dies meer aanmaakt.

Mountain View, MV Studio en Clicktrust tellen samen nagenoeg dertig medewerkers, die vorig jaar voor een omzet van circa 7 miljoen euro zorgden. Mountain View en Clicktrust streven een grotere aanwezigheid buiten de landsgrenzen na.

Meer info: 02/311.57.05 of http://www.mountainview.be.

Meer sectornieuws

Agenda