Brother brengt nieuwe robuuste, slimme printers op de markt

Als opvolgers van het huidige RJ-4000 gamma brengt Brother International (Belgium) N.V. (Groot-Bijgaarden) twee robuuste, mobiele thermische 4-inch printers op de markt, met name de RJ-4230B en RJ-4250WB, die belangrijke upgrades meekregen ter verbetering van de gebuikerservaring, zelfs in de zwaarste werkomgevingen.

Beide beschikken over een indrukwekkende valbescherming tot 2,1 meter en een IP54-certificering. De gebruiker heeft de keuze tussen ofwel MFi Bluetooth, ofwel dual Wi-Fi en MFi Bluetooth-technologie.

Dat biedt de keuze voor het afdrukken van 4 inch (101,6 mm) etiketten en bonnen voor grote en kleine bedrijven.

Werknemers maken eenvoudig gebruik van mobiele print-technologie met hun iOS- of Android-toestellen. Onze printers zijn ontwikkeld om tal van toepassingen te ondersteunen, waaronder detailhandel, opslagplaatsen, buitendienst, directe winkeltransporten en nog veel meer. Een niet te versmaden vernieuwing die met de Brother RJ-4200 serie werd geïntroduceerd, is de op maat ontwikkelde cloud-gebaseerde Mobile Deploy, een app voor het beheer van mobiele apparaten, die bij alle modellen gratis inbegrepen is.

Met Mobile Deploy kunnen printers op locatie remote worden geconfigureerd.

Meer info: 02/746.41.11 of http://www.brother.be.