Kyocera lanceert nieuwe line-up A3 TASKalfa-toestellen

Kyocera Document Solutions Belgium N.V. (Zaventem) stelt met zijn nieuw assortiment A3 TASKalfa multifunctionals voor die veilige print-oplossingen bieden voor organisaties van elke omvang. De nieuwe serie bouwt verder op het bestaande TASKalfa-gamma met nieuwe functionaliteiten voor een verhoogde veiligheid en nog meer gebruiksvriendelijkheid.

De nieuwe toestellen kunnen potentiële infiltratie van malware in gebruikerssystemen voorkomen dankzij de meegeleverde Run-Time Integrity Checks en de ingebouwde decoderingsfunctie, waarmee het nieuwe assortiment een aanzienlijke upgrade betekent op het vlak van afdrukbeveiliging.

De nieuwe multifunctionals hebben dezelfde, gelauwerde engine aan boord, die al dienst deed in bestaande toestellen binnen het het TASKalfa-gamma.

De snelste toestellen in de nieuwe line-up, die zowel kleuren- als monochrome toestellen bevat, halen snelheden tot 60 pagina's per minuut.

Bovendien is de nieuwe serie toegerust met een volwaardig kleuren-aanraakscherm van 10,1", dat het gebruikscomfort bevordert en een bredere toegang tot een reeks functies voor documentbeheer biedt.

Meer info: 02/720.92.70 of http://www.kyoceradocumentsolutions.be.