Nieuwe business consultant LemnisQ focust op "change readiness"

LemnisQ B.V.B.A. (Leuven) is een onlangs opgericht business consultancy-bedrijf dat zich beweegt op het snijvlak tussen adviesverlening, programma- en project-management en opleidingen in "change & transformation". Als compagnon de route bestempelt het zijn reis naar transformatie naast de klant als "reversed consulting".

 Vernieuwend aan de aanpak van LemnisQ is dat niet wordt gestart bij het veranderinitiatief "an sich" maar allereerst de "change readiness"  van een organisatie en zijn medewerkers in kaart brengt om er vervolgens aan te werken.

In de praktijk halen veel veranderingsinitiatieven niet het vooropgestelde doel omdat de organisatie niet klaar was voor de transformatie.

De aanpak van LemnisQ is gebaseerd op het "Six Batteries of Change"-model, dat door twee van de partners werd ontwikkeld. De focus ligt daarbij zowel op rationele (strategie, management-infrastructuur en project- & proces-management) als op emotionele batterijen (management team, werknemers en bedrijfscultuur).

De kantoren van LemnisQ B.V.B.A. bevinden zich te 3000 Leuven, Geldenaaksevest 2. Telefoon: 016/17.09.70 of http://www.lemnisq.com.