Vierde editie “BeGeo” in Brussels Expo

Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) organiseert, met de steun van TMAB Business Events, voor de vierde maal “BeGeo”, het nationaal congres met beurs rond geo-informatie, waar zowel de overheid, de privé-sector als de onderzoekswereld elkaar ontmoeten. Het evenement vindt plaats op 19 maart 2019 in Brussels Expo.

Het programma zit boordevol interessante netwerkmomenten. Zes parallelle tracks informeren op een boeiende manier over de samenwerking voor de veiligheid van ons land (Track 1, Nationaal Geografisch Instituut), het economisch belang van locatiegegevens (Track 2, Agoria), landmeter-expertise anno 2030 (Track 3, Landmeter-Expert), de genomineerden voor de “Geospatial Awards” en een debat met verschillende politieke partijen rond de noden van de geo-sector (Track 4, FLAGIS en AM/FM-GIS), een universitair onderzoek dat bijdraagt tot de maatschappelijke uitdagingen van vandaag (Track 5, UGent) en open tools en (geo)data (Track 6, OSGeo).

Toegang tot het event is gratis. Inschrijven dient wel op voorhand te gebeuren via www.begeo2019, waar men tevens meer informatie vindt over het evenement en de hierboven omschreven tracks.

Meer sectornieuws

Agenda