DOYEN AUTO “driver” achter lancering 2 speciale DIMASYS-versies: DIMASYS|API en DIMASYS|AD

Het netwerk van zowel API als AD is een netwerk van verdelers van diensten, onderdelen, gereedschappen en multi-merk toebehoren, voor zowel de professionele autoherstellers, garages als voor de particulier.

De API- en AD-verdelers, vaak met oorsprong in de sector van onderhoud en herstelling van auto’s, hebben ervoor gekozen optimaal te profiteren van de aankoop-power en expertise van de Groep Doyen waardoor ze toegang krijgen tot kwaliteitsproducten van topleveranciers en ze een competitef alternatief bieden aan het netwerk van de constructeurs zelf.

Omdat de verdelers en winkelpunten meer en meer behoefte hebben aan een ERP om het hele inkoop, voorraad-, en verkoopsproces professioneel te beheren, vond DOYEN Auto Benelux het zijn taak een ERP-pakket te screenen en selecteren dat het standaard aan al zijn verdelers kan aanbieden.

Uiteraard MET een belangrijke toegevoegde waarde, nl. de DOYEN-link waardoor alle uitwisselingen tussen de API of AD en Doyen volautomatisch kunnen lopen. Niet alleen worden de artikelbestanden doorlopend up to date gehouden met nieuwe artikels, update prijzen, enz. …, maar tevens worden voorraad- en herbevoorradingsgegevens uitgewisseld, verloopt het aankoopproces volledig digitaal en wordt een SALTO-integratie aangeboden.

Om deze specifieke DIMASYS-suite een duidelijke identiteit mee te geven werd ervoor gekozen 2 specifieke DIMASYS-versies in de markt te zetten.

Voeg daarbij de reeds binnen DIMASYS bestaande Aldoc-koppeling en je weet meteen dat DIMASYS alle functionaliteiten standaard aanbiedt die je als handel in auto-onderdelen en accessoires nodig hebt voor verkoop aan zowel garages als particulieren.

Meer weten over deze specifieke versies? Stuur even een mailtje aan sales@infomat.eu en wij nemen meteen contact met u op.