Erfgoed en Visie sluit aan bij United Experts

Architectuur- en adviesbureau voor erfgoedprojecten, Erfgoed en Visie - Edith Vermeiren architect B.V.B.A. (Malle) sluit aan bij het kennisnetwerk van United Experts C.V.B.A. (Beringen).

Erfgoed en Visie streeft bij de advisering en begeleiding van zijn projecten een integrale monumentenzorg na waarbij het erfgoed niet alleen wordt bewaard, onderhouden en gerestaureerd, maar ook wordt ontsloten en zinvol functioneert in de actuele en toekomstige samenleving.

Het bureau bouwde de afgelopen jaren heel wat ervaring op dankzij een grote verscheidenheid aan restauratie- en erfgoedprojecten. Erfgoed en Visie werkte al regelmatig samen met Landmax, één van de andere bedrijven binnen de United Experts-groep.

United Experts, dat studie- en adviesbureaus groepeert met expertise op het vlak van bouw, energie, bedrijfsontwikkeling en fiscaliteit ten gunste van een aantal sectoren in de industrie, KMO's, landbouw en voeding, is uitgegroeid tot een team van meer dan 200 experten.

Iedereen die een erfgoedproject wil realiseren in Vlaanderen kan terecht bij de adviseurs van Landmax, DLV en Erfgoed en Visie en, bij uitbreiding, het volledige kennisnetwerk van United Experts.

Meer info: 011/60.90.60 of http://www.unitedexperts.be en 03/309.09.93 of http://www.erfgoed-en-visie.be.