KBC-klanten profiteren van nieuwe diensten KBC Mobile

KBC Mobile lanceert twee extra diensten die voor flink wat tijdswinst moeten zorgen. Zo kunnen klanten van KBC, CBC of KBC Brussels voortaan automatisch betalen bij alle zestig parkings van Q-Park N.V. (Brussel) in België. Een eenmalige koppeling van de nummerplaat in KBC Mobile volstaat om gebruik te maken van deze dienstverlening. De camera's aan de in- en uitritten van alle parkings herkennen dan de nummerplaat en de betaling gebeurt rechtstreeks via de rekening die de klant heeft gekoppeld in KBC Mobile.

Een tweede aanvulling van het KBC Mobile-aanbod is de mogelijkheid om een dagpas te bestellen bij deelfietsverhuurders Blue-bike en Velo Antwerpen. Na de betaling ontvangt de klant een code waarmee hij een deelfiets kan ontgrendelen. KBC werkt hiervoor samen met Olympus Mobility N.V. (Brussel).

Cijfers tonen aan dat KBC Mobile-klanten enthousiaste gebruikers zijn van de niet-bancaire oplossingen. Sinds vorige zomer werden al 181.000 parkeersessies via 4411, 182.000 tickets van De Lijn en 60.500 NMBS-tickets betaald via KBC Mobile.

Meer info: http://www.kbc.be.