Insight lanceert nieuw communicatie- en samenwerkingsplatform

Trusted IT-advisor Insight Technology Solutions B.V.B.A. (Grimbergen) heeft Insight Digital Workspace™ gelanceerd, een nieuw communicatie- en samenwerkingsplatform dat de productiviteit en de betrokkenheid van medewerkers opvoert via artificiële intelligentie (AI)-technologie.

Insight Digital Workspace™ bezorgt medewerkers een eigen gepersonaliseerd platform dat bedrijfsnieuws en -updates samenbrengt met snelle en eenvoudige toegang tot dagelijkse taken en interne en externe applicaties. Het biedt eveneens zicht op aankomende vergaderingen via Outlook en real-time Microsoft Teams-updates.

Het communicatie- en samenwerkingsplatform is ontwikkeld als onderdeel van Insight's Connected Workforce-oplossingsgebied. Ingebouwde analysemogelijkheden helpen workflows en applicatiegebruik te monitoren, waardoor IT-managers waardevolle inzichten krijgen die hen helpen bij resource-allocatie en het ondersteunen van strategische investeringsbeslissingen.

De tool biedt ook statistieken over de betrokkenheid van de medewerkers voor het HR-team en de mogelijkheid om de effectiviteit van interne communicatie te meten.

Meer info: 02/263.60.34 of http://www.be.insight.com.

 

Meer sectornieuws

Agenda