Didid-app brengt realisatie bucket list dichter bij

Start-up Let's Didid N.V. (Brussel) lanceert de gratis app Didid die gebruikers leert plannen, budgetteren en delen waar ze van dromen. De app brengt sparen op een uitdagende manier binnen bereik zodat de nodige middelen kunnen worden verzameld en grenzen verlegd.

De interactieve applicatie kan elkeen voor zichzelf houden dan wel met andere gebruikers delen. Zo kan een community van dromers ontstaan die elkaar inspireren.

Om zijn ambities waar te maken kan de Didid-gebruiker zijn bankrekening op veilige wijze aan zijn Didid-profiel koppelen. Zodoende kan via de Didid-app actief worden gespaard.

De spaarinspanningen kunnen tevens stap per stap worden opgevolgd. Zo worden dromen concreet en stijgt de kans dat die ooit werkelijkheid worden.

Didid maakt gebruik van de PSD2-richtlijn. Op dit ogenblik kunnen de rekeningen van BNP Paribas Fortis, Hello Bank! en Fintro al met de app worden gekoppeld.

Vrienden en familie kunnen via de website http://www.didid.be overigens door middel van sponsoring voor een financieel duwtje in de rug zorgen.

Didid is een geesteskind van de International Hackathon van BNP Paribas. Start-up studio Bundl kwam het met initiële idee op de proppen. In de komende maanden zullen aan de mobiele app extra-functionaliteiten worden toegevoegd.

Meer info: http://www.didid.be.