Konica Minolta pakt uit met baanbrekende technologie voor print-industrie

Konica Minolta's nieuwe IQ-501 Intelligent Quality Care is een unieke en baanbrekende technologie voor de print-industrie. Het is het resultaat van een niet eerder vertoonde vorm van teamwork tussen Konica Minolta's afdelingen mechanica, elektronica, software en sensing.

De technologie zorgt ervoor dat print-professionals een snellere en eenvoudigere controle van kleurbeheer, kleurconsistentie en beeldregistratie ter beschikking krijgen.

Daarnaast worden de insteltijden van opdrachten korter en daalt de afvalkost als gevolg van kleurinstabiliteit en foutieve registratie.

Door de IQ-501 Intelligent Quality Care worden er voor de eerste keer in dit segment automatisch kleurcontrole, dubbelzijdige registratie en aanpassingen in real-time uitgevoerd. De IQ-501 is beschikbaar voor alle Konica Minolta AccurioPress-systemen. De gepatenteerde algoritmes combineren de snelheid en efficiëntie van CCD-scannen met de nauwkeurigheid van spectrofotometrie. Dit alles geïntegreerd binnen het drukproces, wat opnieuw uniek in de industrie is.

Meer info: 02/727.08.54 of http://www.konicaminolta.be.

Meer sectornieuws

Agenda