Tekpoint introduceert Chinese Xiaomi in Benelux

Tekpoint Solutions (Mol) introduceert de nieuwste smartphones en slimme hardware van het Chinese Xiaomi in de Benelux. Het beursgenoteerde Xiaomi Corporation is momenteel het op vier na grootste smartphone-werk te wereld. Het bedrijf bouwde tevens 's werelds grootste IoT-platform voor consumenten, met ruim 150,9 miljoen aangesloten slimme apparaten, exclusief smartphones en laptops.

Xiaomi introduceert in de Benelux een breed scala aan producten, gaande van smartphones en smart watches tot slimme nachtlampjes, scoorters en laptops.

Momenteel ligt de focus op de nieuwe smartphone Mi 9, de smartphone Redmi Note 7 en de wearable Mi Band 3. Binnenin beschikt de Mi 9 over een grote 3300 mAh-batterij, met zowel een bekabelde als draadloze snellaadoplossing. In combinatie met de nieuwe 20 W-versie van de Mi Wireless Charging Pad, kan de Mi 9 volledig opladen in slechts 90 minuten, net zo snel als sommige kabeloplossingen. De 27 W kabeloplaadfunctie ondersteunt de Qualcomm® Quick Charge™ 4+-standaard. Daardoor is de Mi 9 in staat om binnen 15 minuten tot 50% op te laden.

Distributeur Tekpoint GmbH (Wenen), gespecialiseerd in consumentenelektronica en opgericht in 2009, heeft inmiddels regionale kantoren in Duitsland, Polen en Servië. Binnenkort opent Tekpoint een kantoor in Amsterdam.

Tekpoint is actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Luxemburg, Slovenië, Polen en Servië, waar het optreedt voor onder meer Xiaomi, Roborock, Amazfit, Yeelight, Roidmi en One Plus.

Meer info: 03/555.94.03 of http://www.tekpoint.com/nl.

Meer sectornieuws

Agenda