HR Path haalt 100 miljoen euro op voor wereldwijde expansie

De Franse scale-up HR Path heeft 100 miljoen euro opgehaald. Dat moet de HR-specialist in staat stellen zijn netwerk te versterken in de Verenigde Staten, Azië-Pacific, Europa en in andere gebieden waar het bedrijf al gevestigd is.

Op basis van de groei wil HR Path in 2020 een omzet realiseren van 130 miljoen euro. Binnen vijf jaar moet de omzet verder groeien tot 240 miljoen euro. HR Path is momenteel actief in veertien landen op vijf continenten en telt meer dan 800 werknemers. 

De HR-specialist gaf vorig jaar zijn groei in de Benelux al een flinke boost met de overname van zijn Belgische branchegenoot Ataraxis N.V. (Antwerpen).

Het is voor HR Path al de derde investeringsronde, ongezien in de Franse HR-sector. De eerste twee investeringsronden, in juni 2015 en maart 2017, brachten respectievelijk tien miljoen euro en dertig miljoen euro op. De derde investeringsronde behoort tot de grootste in de "French Tech".

Dankzij zijn multidisciplinaire teams dekt HR Path de volledige value chain af, waardoor het bedrijf een compleet gamma aan activiteiten kan aanbieden, zoals consultancy op het gebied van HR-transformatie, onderhoud en outsourcing, de implementatie van software-oplossingen en verander-management.

Het HR-bedrijf is ook de belangrijkste integrator van Cegid, Oracle Cloud voor HCM, SAP SuccessFactors, Workday, HR Access, Sage en Talentsoft. Daarnaast heeft HR Path ook een eigen software-suite ontwikkeld: PoweHR. Deze oplossing wordt ingezet voor salarisbeheer, timemanagement en talentmanagement.

Meer info: 03/337.29.75 of http://www.hr-path.com.