Destiny neemt DSD Business Internet over

Destiny N.V. (Zaventem), Belgisch aanbieder van cloud communicatie-oplossingen voor innovatieve ondernemingen, heeft het Nederlandse DSD Business Internet (Deurne, Noord-Brabant) overgenomen.

Het is voor Destiny al de tweede acquisitie in Nederland op korte tijd, nadat het vorig jaar Motto Communications met het cloud-distributieplatform FLUX overnam. Bovendien plant Destiny later dit jaar nog meer overnames in Nederland. 

Destiny beschikt in Nederland nu over een eigen netwerk en biedt zijn Nederlandse partners voortaan connectiviteit binnen FLUX via een kwalitatief netwerk in eigen beheer, wat meer technische controle geeft.

Manolis Geldermans, algemeen directeur bij DSD Business Internet, en Wim Aarts, technisch directeur bij DSD Business Internet, worden aangesteld als directielid bij Destiny en zijn binnen Nederland verantwoordelijk voor de levering van connectivitieit in de groep. 

De koppeling van een portaal voor cloud-diensten met een betrouwbare lokale operator is een model dat Destiny ook in andere Europese landen wil toepassen.

Met de overnames van Belgium Telecom afgelopen maand en DSD Business Internet telt Destiny intussen meer dan 160 medewerkers en 12.000 professionele klanten. De vooropgestelde omzet voor 2019 bedraagt 50 miljoen euro.

Meer info: 02/401.97.00 of http://www.destiny.be.

 

Meer sectornieuws

Agenda