Boekhoudkantoor Burotim gaat volledig on-line

Burotim, een spin-off van boekhoudkantoor Inslegers Accountants & Belastingconsulenten, gaat als eerste boekhoudkantoor in België volledig on-line. D.i. inclusief offerte en een contract voor een vast maandelijks bedrag.

Het digitale boekhoudkantoor richt zich op eenmanszaken en vennootschappen in Vlaanderen en Brussel.

Op de website van Burotim staat een invulformulier om precies te laten berekenen hoeveel de vaste maandelijkse kost van de boekhouding zal bedragen. De gegevens die men in de on-line berekeningsmodule invult, zijn onder meer het geraamde aantal aankoop- en verkoopfacturen per jaar, het aantal personeelslden in dienst, of de BTW-aangifte maandelijks dan wel driemaandelijks gebeurt en de rechtsvorm van het bedrijf. Vervolgens krijgt men onmiddellijk een offerte, met een aantal opties en keuzemogelijkheden.

Documenten op papieren drager naar het boekhoudkantoor brengen, kan niet langer. Archiveren na uploaden naar een on-line systeem hoeft niet meer. Het boekhoudkantoor werkt met BilltoBox, dat erkend is om facturen en andere documenten wettelijk legaal te bewaren.

Het systeem zet ook de betalingen klaar op de vervaldag. Contact met de accountants of belastingsadviseurs van Burotim voor advies verloopt bij voorkeur on-line in de vorm van een videogesprek.

De kantoren van Burotim bevinden zich te 8310 Brugge, Bisschopsdreef 39. Telefoon: 050/960.980. URL: http://www.burotim.be.