Travvant neemt Passion for Work over

Travvant B.V.B.A. (Antwerpen), gespecialiseerd in outplacement, inplacement en coaching, neemt Passion for Work B.V.B.A. (Antwerpen) over. Met deze overname wordt Travvant één van de grootste onafhankelijke aanbieders van loopbaanbegeleiding in België.

2018 was een recordjaar voor de loopbaancheques in Vlaanderen. Meer en meer mensen maken gebruik van het voordelige tarief voor individuele loopbaanbegeleiding.

Ook vanuit de bedrijven zelf is de vraag naar externe begeleiding bij outplacement, inplacement en coaching toegenomen. Bedrijven willen zich wapenen tegen collectieve ontslagen door mensen binnen hun bedrijf te coachen of te heroriënteren. De zoektocht naar kwaliteitsvolle coaches voor loopbaanbegeleiding blijft dan ook een grote uitdaging.

De voorbije jaren bouwden Travvant en Passion for Work heel wat expertise op wat betreft loopbaanbegeleiding. Door de krachten te bundelen wordt de dienstverlening verder uitgebreid. Samen tellen ze 34 ervaren en gespecialiseerde coaches die actief zijn over heel België.

Meer info: 03/221.11.11 of http://www.travvant.be.