Groep grust mikt op twintig kantoren tegen 2023

Groep grust V.O.F. (Sint-Niklaas), een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars, mikt tegen 2023 op twintig kantoren. Eind december 2017 zag het eerste kantoor het daglicht. De groep heeft inmiddels kantoren in Brugge, Dendermonde, Sint-Niklaas, Temse en Houthulst. Een aantal nieuwe kantoren zit, naar verluidt, in de pijplijn.

Groep grust focust op het stroomlijnen van zowel de organisatie en communicatie als van de administratieve processen van de verzekeringsmakelaars, zodat die hun aandacht volledig aan hun klanten kunnen wijden.

Zelfstandige verzekeringsmakelaars dienen vandaag behoorljik wat tijd te investeren in permanente opleidingsbehoeften omwille van de vele wetgevende evoluties (IDD, MiFID II, PRIIPS en GDPR), de digitalisering en nieuwe manieren van communiceren.

Ambitie van Groep grust is de makelaars maximaal te ontzorgen. Dat gaat van het realiseren van efficiëntiewinst en digitalisering van de kantoorprocessen, bescherming tegen overnames en fusies en de instroom van jonge talent tot de marketing en communicatie, opleiding en heel wat schaalvoordelen. Denk aan het inschakelen van een aankoopcentrale, commissieverhoging en toegang tot specifieke risico's. Tevens zet de groep in op een doorgedreven digitalisering en papierloze communicatie.

Momenteel wordt werk gemaakt van de ontwikkeling van een applicatie ten behoeve van klanten en prospects die hen een overzicht biedt, aan de hand van een vragenlijst, van hun actuele situatie qua bescherming, opbouw spaargelden en financiering. Voor de makelaars wordt de applicatie een vorm van lead generation.

Meer info: 0472/95.63.33 of http://www.groepgrust.be

Meer sectornieuws

Agenda