Y Soft en Brother werken samen aan beter afdrukbeheer

Y Soft Corporation (Brno, Tsjechië), aanbieder van gecentraliseerd beheer van afdruk- en documentdigitalisatiediensten aan ondernemingen, en Brother International (Belgium) N.V. (Groot-Bijgaarden) stellen YSoft SafeQ voortaan beschikbaar als een ingebedde oplossing in de multifunctionele printers van Brother. Daardoor kunnen gebruikers kiezen voor YSoft Safe Q-afdrukbeheerfuncties of geautomatiseerde scan workflow-functies of een combinatie van beide.

De Brother sales en technical pre-sales teams zijn opgeleid om de ideale oplossing samen te stellen en te implementeren om zo de behoeften van een bedrijf te ondersteunen.

De Brother embedded terminal biedt gebruikers en beheerders alle belangrijke functies van YSoft SafeQ, waaronder veilige pull-printing, kostenbesparende tools, productiviteitsverhogende workflows en uitgebreide rapportering voor monitoring en auditing.

Verder kunnen de klanten van Brother ook genieten van YSoft SafeQ Advanced Scan Work-flows, die repetitieve papiergebaseerde processen omzetten in automatische digitalisering, verwerking en veilige levering op vooraf gedefinieerde locaties. De scan workflows zijn ook in staat tot geavanceerde verwerking met behulp van optical character recognition (OCR), inclusief tekstindexering.

Meer info: 02/746.41.11 of http://www.brother.be.

 

 

 

 

 

Meer sectornieuws

Agenda