A&C Solutions neemt nieuwe CliQ VA-reeks van Delta PSU in aanbod op

A&C Solutions B.V.B.A. (Turnhout), gespecialiseerd distributeur van connectoren en power supply-oplossingen, neemt binnen het DIN-rail-gamma van Delta PSU de verdeling van een speciale CliQ VA-reeks op. De nieuwe reeks is toegerust met een geïntegreerde LCD-display met een instelbare alarmfunctie.

De nieuwe units monitoren continu de uitgangswaarden en bewaken de verwachte levensduur. De CliQ VA-reeks is vooral geschikt voor veeleisende toepassingen binnen kritieke processen in industriële omgevingen.

De LCD-display beschikt over een drietal functionaliteiten die de gebruiker informeren en alarmeren. Via de weergavemodus in de LCD-display scrolt de gebruiker gemakkelijk door waarden als uitgangsspanning, uitgangsstroom, verwachte levensduur van de elektrolytische condensator en de interne temperatuur.

De VA-reeks van Delta is verkrijgbaar in drie verschillende vermogens: 120 W, 240 W en 480 W.

A&C Solutions is voornamelijk actief binnen de industriële automatisering, machine- en apparatenbouw, e-mobility en LED-verlichting. Het verdeelt een compleet assortiment ronde, rechthoekige en PCB-connectoren van A-merk fabrikanten, zoals Hummel, Higo, JST, Ilme, Zierick, Techno, Binder, Yamaichi en Shield. AC/DC, DC/DC, UPS power supply-oplossingen van Delta Electronics en nichemerk Nextys vervolledigen het aanbod.

Meer info: 014/73.53.70 of http://www.ac-solutions.be.