iRobot introduceert twee nieuwe robotstofzuigers

iRobot Corp. (Bedford, Massachusetts), specialist in consumentenrobots, heeft twee nieuwe robots voorgesteld. De robotstofzuiger Roomba® s9+ met Clean Base™ Automatic Dirt Disposal beschikt over een strak Maximized-Edge-design en is de krachtigste Roomba®-poetsrobot aller tijden, dankzij een geavanceerde 3D-sensor, een nieuw reinigingssysteem en PerfectEdge®-technologie, bestaande uit 30% bredere, dubbele rubberen borstels en een speciaal ontworpen hoekborstel.

Elke rubberen borstel heeft rubberen haren die voortdurend in contact blijven met verschillende vloeroppervlakken, van harde vloeren tot en met tapijt. Bovendien is de robot toegerust met een anti-allergenensysteem voor robots, dat 99% van de schimmel-, pollen- en stofmijtallergenen opvangt en vasthoudt.

Daarnaast lanceert iRobot de Braava jet® m6-dweilrobot. Deze robot zorgt voor frisse, propere vloeren en pakt meerdere kamers en grote ruimtes aan met geavanceerde navigatie- en mapping-mogelijkheden. Daarvoor volgt de robot een efficiënt patroon, terwijl hij om meubels, tapijten en andere obstakels heen navigeert.

Zowel de Roomba® s9+, als de Braava jet® m6 maken gebruik van de Imprint™ Link-technologie, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren om zo automatisch te stofzuigen en daarna te dweilen, zonder tussenkomst van de gebruiker.

Meer info: 02/401.23.74 of http://www.irobot.be.