CodaBox lanceert gratis samenwerkingsplatform voor accountancy-kantoren en KMO's

CodaBox N.V. (Leuven), onderdeel van Isabel Group, lanceert een gratis on-line samenwerkingsplatform voor accountancy-kantoren en hun KMO-klanten. De nieuwe oplossing, BookMate, omvat een portaal waarop de gebruikers alle ontvangen facturen beheren in eender welk formaat en van eender welk kanaal.

BookMate maakt e-facturatie mogelijk voor KMO's van elke grootte en digitale samenwerking voor elk accountancy-kantoor, zodat digitaal boekhouden sneller in België ingeburgerd raakt. BookMate is een portaal waarop bedrijven al hun boekhouddocumenten, zoals facturen en aankoopbewijzen, kunnen centraliseren.

In combinatie met DigiCrowd laat BookMate toe om automatisch alle beschikbare documenten op verschillende digitale kanalen te verzamelen, waardoor gebruikers deze makkelijjk op een gecentraliseerde manier kunnen verwerken. Het platform verwerkt documenten in eender welk formaat (PDF, XML of papier) en van eender welk platform (PEPPOL, Zoomit, Dropbox, e-mail, ...).

BookMate geeft de gebruikers een duidelijk overzicht van hun administratie en de documenten kunnen meteen gedeeld worden met de accountant. BookMate archiveert alle zakelijke documenten minstens zeven jaar.

Accountancy-kantoren kunnen op hun BookMate-portaal de administratie van verschillende klanten beheren. Als open platform is BookMate compatibel met de meest gangbare boekhoudpakketten.

Voor BookMate is tevens een gratis app beschikbaar waarmee gebruikers een foto van elk relevant document kunnen maken.

Eens men klaar is om meer geavanceerde functies te gebruiken (bijvoorbeeld bidirectionele integratie met de boekhoud-software en automatische factuurherkenning), kunnen de partijen upgraden naar een samenwerkingsplatform zoals ClearFacts.

Meer info: 02/880.84.80 of https://www.bookmate.be.

Meer sectornieuws

Agenda