Mopets: sociaal netwerk van dierenliefhebbers met Europese ambities

Mopets B.V.B.A. (Brussel), voluit MOther of PETS, start onder dezelfde naam een samenwerkingsplatform voor dierenliefhebbers, zowel eigenaars als professionals uit de dierensector, met Europese ambities. De start-up positioneert zich als een sociaal netwerk met advertenties, een samenwerkingsplatform van diensten voor huisdieren en een lijst van professionals in de sector.

Mopets richt zich derhalve tot huisdiereigenaren die hun liefde voor hun trouwe metgezel(len) willen delen door het plaatsen van status-updates, foto's en video's, maar ook berichten van verloren, gevonden of ter adoptie aangeboden huisdieren, tot professionals in de dierensector (fokkers, dierenartsen, trimmers, opvoeders, beheerders van opvangplekken en asielen, ...) die zich bekend willen maken bij (toekomstige) eigenaars van dieren, tot personen die aan huisdiereigenaars diensten verlenen (honden- en kattenverzorgers, hondenuitlaters, ...) alsook tot adverteerders die hun producten of diensten gericht willen promoten.

Op middellange termijn wil de start-up ook jaarlijkse "pakketten" aanbieden aan huisdiereigenaars, waaronder bijvoorbeeld verzekeringen, dierenartsbezoeken en kwaliteitsvoeding tegen voordelige voorwaarden.

Het bedrijf mikt binnen dit een drie jaar op een omzet van 3 miljoen euro in Europa.

Meer info: http://www.mopets.com.