Destiny neemt Nederlands OZMO cloud communications over

Cloud communicatiespecialist Destiny N.V. (Zaventem) neemt het Nederlandse OZMO cloud communications (Sint-Oedenrode) over. OZMO is gespecialiseerd in cloud communicatie-oplossingen voor de KMO-markt dat het aanbiedt via professionele IT- en telecom-partners.

Met de overname zet Destiny zijn ambitie kracht bij om als challenger een Top 3 zakelijke provider in Nederland te worden. Eerder nam het in Nederland al Motto Communications - met het cloud-distributieplatform FLUX - en de zakelijke Internet service provider DSD Business Internet over.

Tevens versterkt Destiny met de commerciële OZMO-tools en diensten zijn aanbod naar White-Label partners en resellers die snel en makkelijk, eenvoudige gebundelde oplossingen willen aanbieden.

Destiny is dit jaar inmiddels al aan zijn vierde overname toe. Het reeg sinds het jaarbegin immers ook al Fuzer/Escaux, het genoemde DSD Business Internet en Belgium Telecom aan de overnamegordel.

Voor de financiering van zijn expansiedrift kan Destiny rekenen op de steun van risicokapitaalverschaffer Mentha Capital.

Meer info: 02/401.97.00 of http://www.destiny.be.