Konica Minolta presenteert nieuwste bizhub i-Series

Konica Minolta introduceert de nieuwe bizhub i-Series. De recent ontwikkelde technologie creëert een centraal toegangspunt tot informatie in elk bedrijf. Elke geautoriseerde gebruiker kan deze centrale hubs gebruiken als een informatiecentrum om output-informatie op te halen, te verzamelen en door te sturen naar een specifieke workflow of naar centrale opslagsystemen.

De verschillende modellen van de bizhub i-Series maken het mogelijk om te schalen volgens de actuele en steeds ontwikkelende eisen. Bij gebruik van meerdere toegangspunten op verschillende locaties kan de gebruiker zijn favoriete manier van interactie voor routinetaken behouden.

De nieuwe bizhub i-Series bestaat uit een reeks multifunctionele A3 en A4-systemen met een intuïtieve Smart Pad-gebruikersinterface met een zwevend touchscreen-bedieningspaneel en een flexibel instelbare kanteling.

Verder is er een krachtige systeemarchitectuur, een quad-core processor met een standaard geheugen van 8 GB en een 256 GB SSD. De extra combinatie van snelle afdrukeenheden en grote papiermagazijnen enerzijds en de dual-scan unit met ultrasone sensoren en digitale scheefstandcorrectie anderzijds, breidt de veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor revisiebestendig documentbeheer uit.

Meer info: 02/727.08.54 of http://www.konicaminolta.be.