Skoda opent boetiek in Docks Bruxsel

Skoda heeft kort voor het zomerreces een eerste boetiek geopend die volledig in het teken staat van multimodale vervoersmiddelen. In de STORE kunnen bezoekers naast (nieuwe) modellen, alternatieve mobiliteitsoplossingen van Skoda-partners ontdekken en aankopen zoals vouwfietsen van Ahooga of elektrische scooters van Segway.

Klanten krijgen er ook advies op maat om hun Skoda zo efficiënt mogelijk te gebruiken in combinatie met andere mobiliteitsoplossingen voor hun dagelijkse verplaatsingen. Skoda gebruikt daarvoor de nieuwste technologie van Lab Box, de incubator voor start-ups van D'Ieteren Auto.

Verder biedt de STORE tal van veiligheidsaccessoires aan waaronder helmen, lampen en vesten die nuttig zijn in een stedelijke omgeving.

De STORE wil veel meer zijn dan een klassieke dealer waar bezoekers voertuigen kunnen bewonderen en mikt vooral op beleving. Zo is de boetiek ultra-modern ingericht met Scandinavische meubelen van The Sofacompany. Via tal van aanraakschermen kunnen geïnteresseerden er zowel klassieke als alternatieve transportmiddelen ontdekken.

De STORE is geen pop-up, maar moet een vaste waarde binnen de Brusselse mobiliteitsscène worden. Eind 2018 opende de constructeur al een Simply Clever STORE in het centrum van Haarlem (Nederland) waarbij er technologieën worden aangeboden die het comfort van de woning verhogen zoals een intelligente verwarmingsthermostaat of een robotstofzuiger. Skoda wil meer zijn dan een autoconstructeur en wil blijven innoveren en verrassen.

Meer info: 02/233.79.89 of http://www.skoda.be.