Avant Machinery breidt assortiment verder uit

Avant Machinery N.V. (Sint-Truiden), exclusief verdeler in de Benelux van Avant-knikladers, lanceert niet alleen de nieuwe Avant 800-serie, met een hefvermogen van bijna twee ton en een hefhoogte van 3,5 meter de grootste en sterkste kniklader uit de geschiedenis van het merk, maar ook een volledig nieuw gamma aan compacte Japanse Yanmar-tractoren.

Met dit type tractoren kan je grotere oppervlaktes en terreinen frezen en onderhouden. Yanmar-tractoren zijn complementair met het huidige assortiment van Avant Machinery. Bovendien situeert het merk zich, net zoals Avant, in het hogere segment. De tractor is afgewerkt met zachte materialen en onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten.

Met de assortimentsuitbreiding beukt Avant Machinery de deur open naar de landbouw en de zware bouw. Het is de ambitie van het bedrijf om op korte termijn een netwerk van Yanmar-dealers op poten te zetten dat zowel België als Luxemburg dekt.

Het familiebedrijf verkocht de voorbije twintig jaar in totaal zo'n 2.000 machines. Avant Machinery groeit jaar na jaar met 20% en realiseert een omzet van twaalf miljoen euro.

Meer info: 011/68.78.65 of http://www.avanttecno.com.