Dorst op zoek naar 100.000 euro win/win-leningen voor Otis Rum

Start-up Dorst G.C.V. (Oostrozebeke) gaat op zoek naar 100.000 euro win/win-leningen voor de verdere ontwikkeling van zijn Otis Rum. De vier vrienden achter Otis Rum stelden een overaanbod gin vast terwijl rum op de markt van de sterke dranken ondervertegenwoordigd bleef. Ze besloten daarom een nieuwe rum in België te introduceren.

Veeleer dan verschillende rums te mengen of bepaalde kruiden aan bestaande rums toe te voegen, opteerden ze voor de invoer van een Caraïbische rum vanop de Kaaimaneilanden. Ze ontwierpen een eigen fles en doopten de rum Otis. Bottelen en labelen wordt in eigen beheer verzorgd.

Otis Rum is uniek vanwege het rijpingsprocédé: de rum rijpt in Kentucky Bourbon-vaten in de Caraïbische Zee, twaalf meter onder de waterspiegel. In minder dan één jaar tijd verkocht Dorst meer dan duizend flessen Otis Rum.

Via investeringsplatform WinWinner is Otis Rum thans op zoek naar 100.000 euro groeikapitaal. De fondsen zullen worden aangewend om het bedrijf structureel uit te bouwen, een voorraad aan te leggen en extra marketing-acties te financieren.

Meer info: 0494/75.94.76 of http://www.otisrum.com.