Groep Peter Deckers besteedt vlootbeheer uit aan J&T Autolease/Van Kelst

Groep Peter Deckers (Heist-op-den-Berg), aanbieder van interieurdiensten, besteedt zijn vlootbeheer uit aan de tandem J&T Autolease N.V. (Antwerpen)/Garage Van Kelst N.V.(Schriek).

Groep Peter Deckers overkoepelt de bedrijven Woonontwerp Peter Deckers (ontwerp en binnenhuisarchitectuur), Ecolectric (algemene elektriciteitswerken), Van der Auwera-Invatral (gyproc- en pleisterwerken), Janssens-Luyten (meubels op maat en schrijnwerkerij) en Peter Deckers (schilder- en decoratiewerken).

De groep beschikt over een wagenpark van 45 bedrijfsvoertuigen. De groep besteedt zijn vlootbeheer thans uit aan J&T Autolease (International Car Lease Holding) en Van Kelst, beide onderdeel van Van Mossel Automotive Group. Samen bieden ze aan Groep Peter Deckers een one-stop-shop dienst.

Concreet kunnen alle lease-wagens van de groep voor onderhoud, herstellingen, banden, carrosserie en glasbraak bij Garage Van Kelst terecht. Bovenop stelt het garagebedrijf permanent twee bestelwagens exclusief als vervangwagen ter beschikking van Groep Peter Deckers.

J&T Autolease neemt voorts, via sale & leaseback, vijf wagens uit de vloot van laatstgenoemde over. De overige voertuigen worden op korte termijn vervangen door nieuwe Citroën- en Peugeot-voertuigen met een lease-contract bij J&T Autolease.

Meer info: 03/544.29.00 of http://www.jentautolease.be.