Duo belast met uitbouw Howden Belgium

De niet-beursgenoteerde internationale verzekeringsmakelaar Howden, met Britse roots, vertrouwt de uitbouw van zijn nieuwe Belgische vestiging toe aan een duo. Herman Kerremans werd benoemd tot ceo van Howden Belgium N.V. (Meise). Hij kan rekenen op de steun van Wouter Van den Daele als executive director Marine.

Kerremans brengt meer dan dertig jaar ervaring mee in leidinggevende functies bij verschillende grote internationale makelaars, waarvan ruim 15 jaar bij Aon Belgium. Naast de dagelijkse leiding zal hij samen met een team van ervaren specialisten ook mee vorm geven aan het niet-maritieme verzekeringsluik bij Howden, waaronder employee benefits en verzekeringsoplossingen voor bijzondere sectoren zoals bouw, vastgoed, private equity, financiële instellingen, vrije beroepen, luchtvaart, life sciences en voeding.

Van den Daele (ex-Belgio en Vanbreda Risk & Benefits) kan terugblikken op 25 jaar ervaring als risico-analist. Hij neemt de verantwooordelijkheid op voor de marine afdeling, een belangrijke specialisme van Howden Belgium.

Meer sectornieuws

Agenda