Verhofsté investeert 2,5 miljoen euro in Zeelse vestiging

Constructiemaatwerkbedrijf Verhofsté N.V. (Zele), dat in de voorbije tien jaar zijn omzet verdubbelde, investeert op het industrieterrein van Zele 2,5 miljoen euro. Het bedrijf bouwde er nieuwe kantoren, een nieuw magazijn en herstructureerde er zijn atelier.

Thans gaan de beschikbare middelen naar digitalisering en de aanschaf van state-of-the-art machines (lasrobot, nieuwe snijmachines en een vrachtwagenkraan).

Het familiaal bedrijf, met Marc Verhofsté als lid van de tweede generatie aan het roer, is gespecialiseerd in constructiemaatwerk zoals luifels en overkappingen. Vanuit het maatwerk ontstond ook een gamma standaardproducten (fietsenrekken, fietsenbergingen) en straatmeubilair (vuilnisbakken, zitbanken en wachthuisjes).

Sinds 2000 heeft Verhofsté ook een productiebedrijf in Slovakije, dat tot voor kort enkel voor de standaardafdeling produceerde. Omwille van het tekort aan technisch geschoold personeel, maakt het thans ook onderdelen voor de maatwerkafdeling aan.

In zijn constructiemaatwerk verwerkt Verhofsté heel veel verschillende materialen, zoals staal, inox, aluminium, glas, kunsststoffen en hout. Vandaar dat het bedrijf zijn naam wijzigde van Metaalconstructies Verhofsté naar Verhofsté, shaping open spaces. Vorig jaar boekte Verhofsté met 64 FTE's een omzet van 12,6 miljoen euro. Het bedrijf werkt voor aannemers, architecten, steden en gemeenten, de NMBS en De Lijn.

Meer info: 052/45.63.70 of http://www.verhofste.be.

Meer sectornieuws

Agenda