Belgische producent Massepain Sleeubus betreedt consumentenmarkt met Louis d’Anvers

07/05/2021 OM 07:46 - Luc Willemijns
Massepain1 apr2821
(Foto Ian Hermans Photography)

Massepain Sleeubus B.V. (Antwerpen), een bijna honderd jaar oude marsepeinfabriek vlakbij het Antwerpse Groen Kwartier, betreedt de consumentenmarkt en lanceert met “Louis d’Anvers” een eigen consumentenlabel. Dit Antwerpse familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een authentieke bedrijfscultuur staat gekend als producent in bakkerijgrondstoffen voor de groothandel en als de referentie in marsepein, fondant, geschaafde amandelen en broyage, een mengsel van amandelmeel en poedersuiker.

Tot op heden werden de producten van Sleeubus Massepain enkel gesmaakt via bakkers, patissiers en chocolatiers en dat zowel in binnen- als buitenland. Deze verborgen parel geeft nu, na bijna honderd jaar, zijn geheimen prijs aan de consument en lanceert een eigen gamma van Antwerpse, artisanale marsepein. Het gaat daarbij zowel om luxe marsepeinen pralines omhuld met een heerlijk krokant laagje van pure Belgische chocolade, als om magische “snackable” chocolade-buches met marsepeinvulling. Marsepein van de beste kwaliteit (met 50% amandelen) die op basis van een oude receptuur op ambachtelijke wijze geproduceerd wordt in Antwerpen.

Meer info: 03/239.21.73 of http://www.sleeubus.be.

Massepain2 apr2821
(Foto Ian Hermans Photography)
Massepain3 apr2821
(Foto Ian Hermans Photography)
Massepain4 apr2821
(Foto Ian Hermans Photography)
Massepain5 apr2821
(Foto Ian Hermans Photography)
Massepain6 apr2821
(Foto Ian Hermans Photography)

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.