Elikzir zet gin in de markt op basis van Belgische blauwe wijndruiven
Aroma- en voedingstechnoloog Hans Van Daele heeft in zijn lab Elikzir in Deinze een gin op basis van Belgische blauwe wijndrijven ontwikkeld. De gin is de jongste telg van het Bel’Uva-assortiment, dranken op basis Belgische wijndruiven en “botanical” extracten, en kreeg de naam “Bel’Uva gin Cabernet Noir”.
De dranken behoren tot de Limburgse appellatie GOB Haspengouw. De druiven voor de Cabernet Noir zijn afkomstig van het wijndomein Hoenshof in Borgloon. De gin heeft een zachte romige textuur met aroma’s van rood donker fruit, licht rood fruit, kruiden en lichte toetsen van steranijs en anijs. Ook bevat de Cabernet Noir tien soorten botanicals, waaronder vlierbes, gember, citroengras, framboos en handgeplukte jeneverbessen uit de Balkan.
Meer info: https://elikzir.be/.
ELIKZIR
Voor u geselecteerd
Kort de voordelen van een abonnement...
Belangrijk nieuws te delen?
Ontvang Leads voor 19€/mnd
- Ontvang automatisch info over leads, klanten, concurrenten en partners
- Alle data en artikels staat voor u beschikbaar
- Maandelijks opzegbaar
Wilt u meer bedrijven bereiken?
Word dan dVO Reach en promoot uw bedrijfsverhaal bij 50.000 beslissers.