G DATA SOFTWARE BELGIUM B.V.B.A.

G DATA SOFTWARE BELGIUM B.V.B.A.

't Hofveld 6 B 4
1702 Groot-Bijgaarden

T:
02/808.33.20
F:
+49-234-9762 281
Sector(en)
ICT, Telecommunicatie & Internet
Ondernemingsnummer
BE0836995281

Er zijn geen weer te geven contactpersonen.

G Data Software AG, met hoofdzetel in Bochum, is een innovatief en snel groeiend softwarebedrijf gespecialiseerd in IT-beveiligingsoplossingen.

Als specialist in internetbeveiliging en pionier op het vlak van virusbeveiliging ontwikkelde het in 1985 in Bochum opgerichte bedrijf al meer dan 20 jaar geleden het eerste antivirusprogramma en vierde het in 2010 zijn 25e verjaardag. G Data is daardoor de oudste Securitysoftware-onderneming ter wereld.

Al meer dan vijf jaar heeft geen enkele andere Europese provider van beveiligingssoftware meer nationale en internationale tests en onderscheidingen gewonnen dan G Data. Ook door Belgische uitgevers van IT-magazines en consumentenmagazines is de beveiligingssoftware van G Data al meermaals als testwinnaar bekroond.

G Data levert topkwaliteit en verzamelt de beste beveiligingstechnologieën ter wereld in zijn producten. Voorbeelden hiervan zijn de DoubleScan-technologie met twee afzonderlijke virusscanners en de realtimebescherming OutbreakShield. G Data-beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd in meer dan 90 landen verkrijgbaar.