ALPHABET BELGIUM N.V.

ALPHABET BELGIUM N.V.

Ingberthoeveweg 6
2630 Aartselaar

T:
03 450 18 18
F:
03 457 41 31
Sector(en)
Automotive
Aantal personeelsleden
180
Ondernemingsnummer
BE0438973597
Linkedin
naar Linkedin profiel
Twitter
naar Twitter profiel
Facebook
naar Facebook profiel

Marc Vandenbergh

E-mail
marc.vandenbergh@alphabet.e

Als toonaangevende leverancier voor Business Mobility in Europa, ontwerpen we zakelijke mobiliteitsoplossingen die verder strekken dan louter het wagenparkbeheer en het leveren van bedrijfsvoertuigen. In België beheert Alphabet vandaag meer dan 44.000 voertuigen, eveneens goed voor een plaats in de top 3.

Snelheid en flexibiliteit zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Met dit in gedachten onderzoeken we de laatste nieuwe mobiliteitstrends en ontwikkelen we – samen met u – producten die perfect beantwoorden aan uw specifieke behoeften.

Wij optimaliseren uw bedrijfsmobiliteit. Dit doen we aan de hand van volgende pijlers:

  • Wij bieden u deskundig advies. U haalt uw voordeel uit onze knowhow inzake bedrijfsmobiliteit via onze merkonafhankelijke leasevoorstellen, geoptimaliseerde bestelprocedures en een vlekkeloze organisatie van alle diensten in verband met uw wagenpark. De optimalisering van uw bedrijfsmobiliteit leidt tot tijds- en kostenbesparingen én een verminderde Total Cost of Mobility.
  • Wij combineren kennis van de autosector met financiële expertise in uw voordeel. Onze mobiliteitsoplossingen zijn innovatief, op maat ontwikkeld en duurzaam. Onze financieringsmogelijkheden bieden een oplossing voor verschillende behoeften. Zodra onze systemen in werking treden, kunt u genieten van de uitmuntende klantenservice van Alphabet met een focus op persoonlijke, geïndividualiseerde communicatie. Wij bieden u onze voortdurende steun en kunnen flexibel en snel uw oplossingen aanpassen aan veranderende omstandigheden.
  • Maak gebruik van onze internationale expertise en ervaring. Wij hebben vestigingen in 18 landen en beheren ruim een half miljoen wagens. We combineren een internationale visie met grondige kennis van de lokale markt. Ons internationaal succes is dan ook gebaseerd op onze marktexpertise, onze regionale structuren en onze uitgebreide grensoverschrijdende ervaring.