KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS BELGIUM N.V.

Sint Martinusweg 199-201
1930 Zaventem

T:
02/720.92.70

Introductie

Document Management op maat van uw bedrijf

  1. Oprichting
Sector(en)
ICT, Telecommunicatie & Internet
Activiteiten
laserprinters, professionele multifunctionals & document solutions
Aantal personeelsleden
46
Omzet in euro
23.275.000
Datum oprichting
01/10/2000
Ondernemingsnummer
BE-0420.720.177
Linkedin
naar Linkedin profiel
Facebook
naar Facebook profiel
Bedrijfsfilm
Elke Vermeir

Elke Vermeir

Marcom Manager & Events

E-mail
elke.vermeir@dbe.kyocera.com
Telefoon
+32 (0)2 7209270
Datum in dienst
14/02/2000
Linkedin
naar Linkedin profiel
Facebook
naar Facebook profiel

Het documentbeheer van elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. KYOCERA Document Solutions streeft ernaar om elke klant te voorzien van oplossingen die perfect aan zijn behoeften voldoen.

KYOCERA Document Solutions is een toonaangevende fabrikant van document imaging-oplossingen en documentbeheersystemen, waaronder kleuren en monochrome printers en multifunctionals. Deze zijn bekend om hun unieke duurzame componenten die garant staan voor een grotere betrouwbaarheid en minder afval – wat resulteert in een lagere Total Cost of Ownership (TCO) over de volledige levensduur van de producten.

De portfolio van KYOCERA biedt ook een volledig gamma bedrijfsapplicaties en consultancydiensten waarmee klanten hun documentenworkflow kunnen optimaliseren en beheren, de workload van hun IT-afdeling verlichten en hun ecologische voetafdruk verkleinen, waardoor het volledig potentieel van hun hardware-investeringen kan worden benut. KYOCERA voert gedetailleerde analyses uit van de structuur en de documentaire behoeften van de klant en stelt vervolgens een concreet programma samen om specifieke knelpunten aan te pakken. Dit resulteert in hoge kostenbesparingen en tastbare administratieve voordelen.

KYOCERA Document Solutions Belgium is gevestigd in Zaventem en is verantwoordelijk voor verkoop, marketing en service in de BeLux. De producten en diensten worden aangeboden via een netwerk van agenten, dealers en IT Integrators, wat een optimale ondersteuning bij de klant garandeert. Het bedrijf wordt geleid door Hendrik De Hertogh, General Manager sinds november 2016, en stelt 46 mensen tewerk.

KYOCERA Document Solutions Corporation, dochter van KYOCERA Corporation, een Japanse multinational met ruim 75.000 werknemers en een omzet van meer dan 12 miljard euro in boekjaar 2018 (van 1/4/2017 t/m 31/3/2018), behoort tot de top 50 van de meest innovatieve bedrijven ter wereld (24/7 Wall St.). KYOCERA Corporation is een toonaangevende producent van hoogtechnologische keramische componenten voor industrieën die actief zijn in de informatieverwerking en de telecommunicatie, met veel aandacht voor het milieu en de kwaliteit van het leven. Het bedrijf is ook één van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld.