BASWARE BELGIUM N.V.

BASWARE BELGIUM N.V.

Korte Keppestraat 7 bus 51
9320 Erembodegem

T:
053/46 01 00

Introductie

Basware is een toonaangevende leverancier van open en veilige cloudgebaseerde oplossingen voor Purchase-to-Pay en e-Invoicing.

Sector(en)
ICT, Telecommunicatie & Internet
Activiteiten
e-Invoicing (ontvangen en versturen), Purchase-to-Pay, Accounts Payable automatisatie, e-Procurement, Reis-en onkostenbeheer, e-Supply, Financing Services
Ondernemingsnummer
BE-0500.813.170
Linkedin
naar Linkedin profiel

Er zijn geen weer te geven contactpersonen.

Basware is de wereldwijde leider in purchase-to-pay en e-invoicingoplossingen. Door het vereenvoudigen en stroomlijnen van de belangrijkste financiële processen, stimuleren we bedrijven om het maximale te halen uit hun financiële transacties. Het Basware Commerce Network, ’s werelds grootste open zakelijk netwerk, verbindt 1 miljoen bedrijven uit 100 landen en maakt een eenvoudige samenwerking tussen aankopers en leveranciers mogelijk. Met dit netwerk kunnen toonaangevende bedrijven over de hele wereld hun uitgaven controleren, hun efficiëntie verhogen en betere relaties met hun leveranciers creëren. Dankzij Basware kunnen bedrijven compleet nieuwe manieren van aan- en verkopen introduceren om significant kosten te besparen en hun cashflow te verbeteren.

Ontdek hoe Basware transacties vereenvoudigt en zakendoen vergemakkelijkt op: www.basware.be