B-CLOSE N.V.

B-CLOSE N.V.

Haachtsesteenweg 1459
1130 Brussel

T:
02/245.25.65
F:
02/245.00.92

Introductie

B-CLOSE is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en onderhoud van A-merk heftrucks en magazijntoestellen.

Vraag advies
Sector(en)
Chemie, Pharmacie & Wetenschap; Industrie; Logistiek, Transport & Distributie; Hout en houtbewerking; Voor alle sectoren
Activiteiten
Heftrucks magazijntoestellen & allerhande interne goederenbehandeling
Ondernemingsnummer
BE0412550304
Linkedin
naar Linkedin profiel
Bedrijfsfilm

Kurt Boudt

E-mail
KBoudt@b-close.be

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks. Met de oprichting van een 100 % Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie. (CUSTOMISED LOGISTIC SERVICES & EQUIPMENT)

Met ons groot assortiment van diesel-, lpg- en elektrische heftrucks en magazijntoestellen van het merk Hyster en Utilev, hebben we altijd een oplossing voor uw interne transportbehoeften. Nieuw of tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? All-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? Onze ervaren adviseurs stellen u altijd de meest geschikte en op maat gemaakte oplossing voor!

Wilt u uw truck aan uw wensen laten aanpassen of hebt u technische assistentie of onderhoud nodig?  Meer dan 100 techniekers staan steeds voor u klaar om u in een mum van tijd verder te helpen.

Klik hier voor meer info over B-CLOSE