BROTHER INTERNATIONAL (BELGIUM) N.V.

BROTHER INTERNATIONAL (BELGIUM) N.V.

Industrialaan 32
1702 Dilbeek/Groot-Bijgaarden

T:
02/467.42.11
F:
02/467.44.44
Sector(en)
ICT, Telecommunicatie & Internet; Klein & Groothandel
Activiteiten
Brother is specialist in print- en scanoplossingen
Ondernemingsnummer
0411.519.530

Frank Deneweth

E-mail
fdeneweth@brother.be

 

Brother is specialist in print- en scanoplossingen. Deze multinational bestaat al meer dan 100 jaar en biedt innovatieve en KMO-ondersteunende toestellen.

Bedrijfsgerichte producten en service

Brother produceert printers, multifunctionele toestellen, scanners, labelprinters en faxen en de daarbij horende verbruiksproducten en accessoires.

De toestellen kunnen efficiënt worden ingezet in het bestaande ondernemingsnetwerk en gedeeld door de medewerkers. Voor individueel gebruik stelt Brother ook een ruim aanbod van producten voor. De multifunctionele printers beantwoorden aan de moderne mobiele en webtoepassingen.

Brother voorziet ook een Managed Print Service dat u toelaat uw uitgaven te beheersen in functie van uw afdrukbehoeften. U least de printers en betaalt voor de verbruiksproducten volgens het "per afdruk"-principe; enkel wat u afdrukt wordt aangerekend.

Wanneer u zich een Brother aanschaft, koopt u meer dan een innovatief, kwaliteitsvol en gebruiksvriendelijk product. U ontvangt ook doelgerichte klantenservice en technische ondersteuning.

Brother At your side