DELAWARE C.V.B.A.

DELAWARE C.V.B.A.

T:
056/27.44.44
F:
056/20.42.90
Sector(en)
ICT, Telecommunicatie & Internet
Activiteiten
DELAWARE CONSULTING verandert van naam en wordt nu delaware
Ondernemingsnummer
BE0479117543

Er zijn geen weer te geven contactpersonen.

Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op Microsoft, SAP en OpenText technologie. Ons motto is ‘Combining strengths, delivering solutions’. Omdat we als een hecht team krachtige IT oplossingen ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren, in nauwe samenwerking met onze klanten, collega’s en partners.

Dankzij onze grondige technologische kennis, jarenlange ervaring en een pragmatische, resultaatgerichte aanpak, is Delaware Consulting een vertrouwenspartner voor elk van zijn klanten. Onze technologiepartners bevestigen onze competenties en het succes van onze aanpak met de titels Gold Certified Microsoft, Gold SAP, Gold Business Objects en Platinum OpenText partner.

Delaware Consulting trekt resoluut de kaart van duurzame groei, zonder zijn eigen identiteit te verliezen. Om onze klanten professioneel te blijven ondersteunen, werken we permanent aan het uitbreiden en versterken van onze organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel 650 professionals in kantoren in Belgie, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China, Singapore en de VS.