GROUP S

GROUP S

Fonsnylaan 40
1060 Brussel

T:
02/507 15 11
F:
02/507 16 32

Introductie

sociaal secretariaat | kinderbijslag | sociaaljuridische begeleiding | ondernemingsloket | fonds voor zelfstandigen | Human Resources

Sector(en)
Human Resources, Interim & Selectie
Activiteiten
Personeelsbeleid, loonverwerking, sociaaljuridische begeleiding, kinderbijslag, ondernemingsloket, fonds voor zelfstandigen.
Ondernemingsnummer
BE0407214017
Linkedin
naar Linkedin profiel
Twitter
naar Twitter profiel
Facebook
naar Facebook profiel
erica priem

erica priem

communications manager

E-mail
erica.priem@groups.be

Als HR-partner ondersteunt Group S zelfstandigen en werkgevers bij de opstart van hun onderneming en bij hun dagelijkse sociale administratie en personeelsbeleid. Dankzij een sterk netwerk van partners en tussenpersonen biedt Group S  een uitgebreide multiservice met praktische oplossingen en concreet advies via één aanspreekpunt.

Naast het ondernemingsloket ‘Formalis’, het fonds voor zelfstandigen, het kinderbijslagfonds en het sociaal secretariaat beschikt Group S over een ruim aanbod aan HRM diensten en sociaaljuridische begeleiding. Om de loon- en personeelsadministratie voor werkgevers te vereenvoudigen, heeft Group S ook haar eigen onlinesoftware ontwikkeld.

Bij Group S zijn in België ongeveer 1000 medewerkers aan de slag, verspreidt over 25 kantoren. De groep heeft ook een kantoor in Frankrijk en een  International Division met een China Desk.