Connecteer

Vertrouwen staat centraal in elke persoonlijke en zakelijke relatie. dVO is ervan overtuigd dat communiceren en kennis delen bijdragen tot een beter imago en een sterkere vertrouwensrelatie. Dat leidt tot meer (trouwe) klanten en betere relaties.

Geniet van de kracht van dVO: kom in contact met andere KMO-ondernemers, deel kennis, ervaringen en blijf up-to-date. Wordt vandaag nog lid van het dVO-netwerk via deze pagina.

Om nog beter te connecteren met dVO-leden is het aangewezen een communicatieplan uit te werken met ons sales-team.

Bovendien is dVO de ideale plek om mogelijke partners te zoeken om mee samen te werken. Zo kan je, desgewenst, op anonieme wijze verzoeken versturen naar duizenden ondernemende mensen.

Voorbeelden van kwaliteitsvolle boodschappen: Samen op een beurs staan, samen verkopers aanwerven, overnamemogelijkheden verkondigen, samen aankopen, investeerders zoeken of andere gelijkaardige opportunteiten.

dVO wil een kwaliteitsvol netwerk opzetten rond kennis en ervaring. Om de kwaliteit te borgen waakt dVO over de boodschappen die verspreid worden in of vanuit de community.

De boodschappen kunnen via print, social media, de nieuwsbrief en de website dVO.be worden verspreid.

Wil je weten hoe je structureel en nog duidelijker kan connecteren met dVO-leden: Vraag het aan een sales-medewerker die je de juiste oplossing voor de juiste prijs biedt.