Tijdens deze opleiding krijgt u een goed begrip van de Europese verordening inzake medische hulpmiddelen. Of uw software nu een app is of een cloud computing service, of het nu gaat om firmware voor integratie in een medisch apparaat, om kunstmatige intel

tot

Tijdens deze opleiding krijgt u een goed begrip van de Europese verordening inzake medische hulpmiddelen.

Of uw software nu een app is of een cloud computing service, of het nu gaat om firmware voor integratie in een medisch apparaat, om kunstmatige intelligentie of om een IoT-toepassing, deze opleiding verdiept uw kennis over hoe de regelgeving uw product beïnvloedt.

 

Aan de hand van scene-setting introducties en ervaringen uit de praktijk worden tijdens deze tweedaagse Academy-opleiding de praktische implicaties van de Europese verordening inzake medische hulpmiddelen duidelijk. U leert welke eisen voor u relevant zijn en hoe u de meest optimale route kunt kiezen om uw software onder de nieuwe regelgeving voor medische hulpmiddelen op de markt te brengen.

De opleiding vindt plaats in BluePoint Brussels en wordt in het Engels gedoceerd. U kunt ofwel enkel de eerste lesdag volgen, ofwel de volledige cyclus van twee lesdagen.

Organisator

AGORIA V.Z.W.

Praktische info

Locatie:

Bluepoint Brussel
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel