Gratis toegangsticket Light+Building 2018? Vraag hier uw gratis dagticket aan ...

Kristof Nelis

Geachte,

Laat u inspireren door de laatste verlichtingstrends en innovaties inzake smart solutions. Gebouwentechniek is de sleutel voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Belangrijke onderwerpen als comfort, veiligheid, design, gezonde verlichting & digitalisering staan hier centraal.

De vakbeurs Light+Building is uniek en slaat een brug tussen design en technologie. Kom een kijkje nemen wanneer straks meer dan 2.600 exposanten uit 55 landen het brede spectrum van de volledige branche uitleggen en demonstreren.

Top thema’s Light + Building 2018:

Esthetiek en comfort in harmonie
• Design is een key succes factor
• Licht waar je je goed bij voelt: human centric lighting

De digitalisatie van het hedendaagse leven
• Smart solutions voor residentiële en niet-residentiële gebouwen
• Comfort en veiligheidstechnologie in gebouwen
• Duurzame en efficiënte concepten

Safe and Sound
• Speciale aandacht gaat er deze editie naar nieuwe oplossingen binnen de veiligheidstechniek. Bezoek de speciale show "SECURE! Connected Security in Buildings" in hal 9.1 waar de nieuwste technieken voor hotels, kantoren en de industrie uitgewerkt worden.

Toegangstickets & uw reis naar Frankfurt:

Gratis toegangstickets zijn te bekomen door een mailtje te sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als subject: "gratis LB toegangsticket - DVO". U krijgt dan via e-mail uw gratis toegangsticket toegestuurd.

Gedurende de beurs verlenen deze tickets, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Reist u met de directe ICE trein naar Frankfurt am Main, dan kan u van 20€ korting bij de aankoop van uw treintickets profiteren! De ICE trein van Deutsche Bahn brengt u 6 keer per dag vanaf 39,90€ in 2e klasse en vanaf 69,90€ in 1e klasse vanuit Brussel-Noord of Brussel-Zuid rechtstreeks naar Frankfurt (Main) in slechts 2u50. De flyer in bijlage bevat alle details evenals de kortingscode AALIGHTBUILDING18 die u bij uw treinticketbestelling kan gebruiken. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en kom al voor half 10 in Frankfurt aan, perfect dus voor uw beursbezoek. Voor meer informatie betreffende de reistijden: www.nmbs.be

Wij kijken er naar uit u in Frankfurt te mogen verwelkomen!

 

1 antwoord