Over dVO

“BESLIST MET KENNIS”

Kennis en informatie zijn de sterkmakers van onze Vlaamse economie. Ondernemerschap draait in grote mate om het juist aanwenden van deze troeven en in duurzame business om te zetten. Ervaring is iets wat je moet opbouwen maar je kan het ook delen. En dat is waar dVO voor staat.

dVO is het nieuws- en kennisplatform voor iedereen die in Vlaanderen onderneemt en zakelijke beslissingen neemt.

Onze neutrale en juiste berichtgeving ondersteunt dagelijks tienduizenden ondernemers in het maken van keuzes en het nemen van beslissingen.

Met de dVO-krant en -website investeren we in kwaliteitsvolle inhoud en handige tools waardoor relevante zakelijke kennis en informatie makkelijk toegankelijk worden voor wie druk bezig is met ondernemen.

Bovendien kan je met tienduizenden ondernemende mensen ervaringen delen of samenwerkingsverbanden opzetten. dVO managet alle user content, naar eer en geweten, om kwaliteit te borgen.

Wil u genieten van snelnieuws en alle ins en outs van Vlaamse bedrijven in één gemakkelijke website? Wil u vragen stellen en kennis delen met KMO-ondernemers en beslissers? Dan bent u op deze website aan het juiste adres.

Ontdek onze uitgebreide lidmaatschap om nog meer uit dVO te halen.