Fixinox vindt de nodige productie- en distributiemodules terug in de standaard van Ypsos Business ERP

Aan de andere kant van de taalgrens, vlakbij Charleroi, komen we terecht bij Fixinox sa. Reeds 15 jaar is het bedrijf specialist in het ontwerp, de productie en de distributie van dichtingoplossingen en bevestigingsmaterialen voor de meubelbouw en grote werven. Het bedrijf stelt een 15-tal ingenieurs en techniekers te werk in België, maar heeft ook enkele prestigieuze werven in ondermeer Quatar en Dubai.

Door de groei van het bedrijf van de afgelopen jaren, en om de kwaliteit naar de klant toe hoog te houden, ging het bedrijf op zoek naar een nieuwe partner op gebied van IT. Meerdere partijen werden uitgenodigd, maar al snel was duidelijk dat Infomat met het ERP-systeem Ypsos Business dé oplossing voor Fixinox zou brengen. De oplossingen op vlak van productie en distributie die Fixinox zocht, zijn standaard in Ypsos.

Daarnaast kan je met Ypsos Business eender welk document (plannen, tekeningen, Gelijkvormigheidsattesten, … ) in een handomdraai terugvinden.

Het feit dat Infomat deel uitmaakt van de Systemat Groep en daarbij alle hardware en alle mogelijke IT-oplossingen kan aanbieden aan haar klanten maakte de uiteindelijke keuze voor Fixinox alleen maar gemakkelijker.